Besparen met dak- of vloerisolatie

Warm & comfortable

Het lijdt geen twijfel meer dat isoleren en zuinig omspringen met energie grote voordelen heeft. Een energiezuinig huis is veel comfortabeler om in te wonen. Zet u de thermostaat hoog en hebt u nog koud? Dan is een beter geïsoleerd huis voor u de oplossing. Investeren kost geld? Ja, maar door slim gebruik te maken van premies en belastingverminderingen kan u de kosten drukken. Bovendien levert uw investering een besparing op uw energiefactuur op. U kan uw investering dus terugverdienen, terwijl de waarde van uw huis en het comfort stijgen.

Dak- of vloerisolatie is de meest courante vorm van isolatie in een woning. Dakisolatie wordt geplaatst op of onder het dak, al naargelang wat het best is voor uw specifieke woning. Dakisolatie aanbrengen in een bestaande woning is relatief eenvoudig, aangezien u perfect gebruik kan maken van de bestaande dakstructuur.
Het aanbrengen van dakisolatie is een energiebesparende maatregel die u eerst moet uitvoeren vooraleer u investeert in andere energiebesparende maatregelen. Het zorgt er immers voor dat u de energie en warmte die u opwekt met andere investeringen, zoals zonnepanelen of warmtepompen, in uw woning houdt en niet laat ontsnappen.

Ook de prijs van dakisolatie is relatief goedkoop in vergelijking met andere energiebesparende maatregelen.

MNtechnics verzorgt de isolatie van daken, hellend of plat, en vloeren. Vraag ons om meer uitleg!