Productgamma zonnepanelen

Wij kiezen voor gerenommeerde Europese en Amerikaanse fabrikanten die kwaliteit, een goede service en een ruime garantie bieden.

Zonnepanelen:

 • Atersa is een Spaanse fabrikant van poly- en monokristallijne zonnepanelen.
  Atersa ontwikkelt, vervaardigt en commercialiseert fotovoltaïsche zonnesystemen. Met meer dan 30 jaar ervaring is Atersa marktleider in Spanje binnen het segment van fotovoltaïsch gegenereerde zonne-energie. Atersa maakt deel uit van het Spaanse Elecnor, één van Spanje's grootste bedrijvengroepen. Met eigen productielijnen en verkoopskantoren in Madrid, Valencia en Milaan, levert Atersa hoog gespecialiseerd onderzoek en ontwikkelt kwalitatief hoogstaande oplossingen voor zonne-energie.
  Atersa panelen geven een rendementsgarantie van 25 jaar en een productgarantie van 10 jaar.
  Panelen:
 • Sunpower is een Amerikaans bedrijf dat hoog performante zonnesystemen ontwikkelt en produceert. Sunpower is voor meer dan 60% in handen van Total.
  De zonnepanelen van Sunpower zijn 's werelds meest efficiënte panelen. Gebruik makend van premium monokristallijn silicium dat een speciale gepatenteerde behandeling krijgt, wordt de energie uit de zon optimaal opgevangen. Het resultaat is een uiterst efficiënt paneel, waardoor minder panelen nodig zijn om een bepaald vermogen op te wekken. De black series hebben daarenboven een volledig zwarte look wat hen zeer esthetisch maakt.
  Panelen:
 • REC is een multinational met ruim 3000 werknemers en met hoofdkantoren in Zweden, Noorwegen, Verenigde staten en Singapore. De REC groep bestaat uit 3 divisies: REC Silicon, REC Wafer en REC Solar. REC Silicon en REC Wafer zijn op wereldschaal belangrijke producenten van polysilicium en solaire toepassingen. REC Solar is een sterk groeiende fabrikant van hoogwaardige zonnecellen –en panelen. REC geeft een rendementsgarantie van 25 jaar en een productgarantie van 10 jaar. MNtechnics is een gecertificeerd REC-installateur, wat betekent dat u bovendien 2 jaar extra fabrieksgarantie krijgt op uw panelen.

Omvormers:

 • SMA ontwikkelt, produceert en verkoop omvormers en monitoring systemen voor toepassingen in fotovoltaïsche zonne-energie. SMA, opgericht in 1981, met hoofdzetel in Duitsland, onderscheidt zich van de concurrentie door voor elk type paneel een geschikte omvormer te kunnen aanbieden. De efficiëntie van de huidige generatie SMA omvormers slaagt erin een niveau van 98% te behalen, wat bijdraagt tot hogere rendementen van de volledige PV-installatie.
 • Kostal is een Duits hoogtechnologisch bedrijf actief in de autoindustrie, productie van contactsystemen, testmachines en omvormers. Hun filosofie 'intelligent verbinden' baseert zich op een enorme ervaring in de industrie waar absolute kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Kostal biedt een breed gamma driefasige transfoloze omvormers aan en bijkomend twee kleinere monofasige omvormers.

Bevestiging zonnepanelen:

 • Schletter is een Duitse fabrikant met meer dan 40 jaar ervaring in de verwerking van staal, aluminium en metalen constructies. Het bedrijf heeft een zeer groot gamma van bevestigingsmateriaal waardoor elk dak kan voorzien worden van zonnepanelen. De gebruikte materialen zijn vervaardigd uit inox of aluminium.
 • Krinner biedt een oplossing voor het plaatsen van zonnepanelen op een terrein. Met een speciaal ontworpen schroefsysteem, wordt een PV-systeem verankerd in de grond. Dit zonder gebruik te maken van enige fundering. De installatie kan hierdoor zeer snel verlopen en is geschikt voor diverse opstellingen.