LED verlichting

LED's make a difference

Verlichting is functioneel en zorgt voor sfeer. Maar verlichting is ook verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van het elektriciteitsverbruik. In bedrijven loopt de verlichtingskost vaak op tot 50% van het totale verbruik. Door een energie-efficiënte verlichting kan u dus heel wat kosten uitsparen. Met de recente ontwikkelingen in LED verlichting kan u uw bestaande verlichtingsinstallatie vernieuwen of aanpassen en zodoende een besparing realiseren van 40 tot zelfs 80%. Een investering in LED verlichting kan zich dus reeds in enkele jaren terugverdienen.

Led’s make a difference:

  • grote energiebesparing
  • lange levensduur (tot 50.000 branduren)
  • geringe onderhoudskost (quasi geen vervanging nodig)
  • LED verlichting heeft een hoge efficiëntie.
  • milieuvriendelijk
  • warmt de ruimte waarin ze brandt niet op

LED TL buis als vervanging voor een gewone TL lamp

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor het plaatsen van LED verlichting ter plekke te bekijken.

Relighting: we becijferen hoeveel u exact kan besparen door op LED-verlichting over te schakelen. We gaan na welke type lampen u nodig hebt en wat de aankoopprijs daarvan is. We rekenen uit wat u bespaart in vergelijking met de huidige verlichting en wanneer u de investeringskost terug verdiend hebt.

Newlighting: wanneer het om een nieuwe ruimte gaat, voeren we eerst een lichtstudie uit. We gaan na waar de verlichtingspunten moeten komen en welk type verlichting aangewezen is. Daarbij houden we rekening met uw persoonlijke smaak en budget.

Bel ons en vraag om advies op maat!