Productgamma isolatie

Wij isoleren zowel hellende als platte daken.

Voor het isoleren van een plat dak wordt er gewerkt met isolatieplaten waarop vervolgens de nieuwe dakbedekking (meestel epdm) wordt geplaatst. Voor het isoleren van uw hellend dak of vloer werken we met minerale wol of isolatieplaten.

  • Minerale wol (MW) bestaat uit geel-groene platen of dekens met een vezelige structuur uit rotswol of glaswol. De platen of dekens kunnen aan één zijde voorzien zijn van glasvlies, kraftpapier, PVC-folie, aluminiumfolie, aluminiumplaat of gipskartonplaat-aluminiumkraft. Langs de warme zijde van het dak wordt vervolgens een dampscherm geplaatst. Het plaatsen van een dampscherm is zeer belangrijk en dient met de nodige zorg te worden aangebracht.
  • Isolatieplaten: Polyurethaanschuim (PUR) en polyisocyanuraatschuim (PIR) bestaat uit gele tot lichtgroene platen met een schuimstructuur. De panelen zijn altijd aan beide zijden bekleed met een laag gebitumineerd glasvlies, bitumenpapier, aluminiumfolie, polyethyleen gecoat kraftpapier, gipskartonplaat, triplex of perliet, afhankelijk van de ondergrond waarop het wordt geplaatst.

 

Enkele van onze merken zijn:

Dampscherm, luchtdichting: